Borgelerbad buiten zwembad

Recreatief Buitenbad

Banenzwemmen

Buitenbad Borgelerbad Deventer

Trim & Swim

Zwemles

Zwem4Daagse Borgelerbad Deventer

Evenementen

Eten & drinken

Zwemmen bij het Borgelerbad in Deventer

In de zomermaanden is het recreatieve buitenbad dagelijks geopend. Duik in één van de zwembaden en ga samen van de familieglijbaan. Tussendoor ontspannen kan in de ligweide, waar ruimte is om te zonnen of spelen. Van zwemmen en de vele glijbaanbezoeken krijgen velen trek. De horeca kiosk biedt hiervoor een gevarieerde menukaart voor de grote en kleine honger. Een warme snack, patat met een kroket of een verkoelend ijsje bieden de nodige energie om weer het water te trotseren.  

De sportieve bezoeker komt bij ons banenzwemmen in het binnenbad of neemt deel aan onze groepsles, zoals de Trim & Swim waarbij we in het water en op de kant trainen.

Zwemles wordt gegeven volgens de NRZ methode. Er is in de kleine groepen veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Weinig tijd? Dan is er ook een verkort traject mogelijk in de zomerperiode bij het Borgelerbad. Kinderen die interesse hebben in de zwemsport kunnen na het behalen van het A/B diploma aan het SwimStars programma deelnemen, waarna afgezwommen kan worden voor het C diploma. Ook volwassenen kunnen bij Sportbedrijf Deventer zwemles volgen.