Recreatief Buitenbad

Banenzwemmen

Trim & Swim

Zwemles

Evenementen

Eten & drinken

Zwemmen bij het Borgelerbad in Deventer

In de zomermaanden is ons buitenbad dagelijks geopend en kunt u gebruik maken van de verschillende baden en ligweide om tussendoor te ontspannen of juist te spelen. Van zwemmen en de vele glijbaanbezoeken krijgen velen trek. Onze horeca kiosk biedt hiervoor een gevarieerde menukaart voor de grote en kleine honger. Een warme snack, patat met een kroket of een verkoelend ijsje bieden de nodige energie om weer het water te trotseren. Onze kleurrijke douchefaciliteiten zijn vorig jaar vernieuwd en voorzien daarbij weer in het nodige gemak.

De sportieve bezoeker komt bij ons banenzwemmen in het binnenbad of verwarmde trimbad buiten of neemt deel aan onze groepsles, zoals de Trim & Swim waarbij we in het water en op de kant trainen.

Zwemles wordt gegeven volgens de NRZ methode (Nationale Raad Zwemveiligheid). Er is in de kleine groepen veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Heeft uw kind weinig tijd, dan is er ook een verkort traject mogelijk in de zomerperiode bij het Borgelerbad. Kinderen die interesse hebben in de zwemsport kunnen na het behalen van het A/B diploma aan het SwimStars programma deelnemen, waarna afgezwommen kan worden voor het C diploma. Ook volwassenen kunnen bij Sportbedrijf Deventer zwemles volgen. Bij het Borgelerbad wordt uitsluitend aan dames les gegeven. Bij De Scheg wordt les gegeven aan gemengde groepen.