Trim & Swim

Werk aan uw conditie en kracht en blijf vitaal. Op dinsdagochtend kunt u tijdens de Trim & Swim les binnen zwemmen en buiten sporten. De deskundige begeleiding biedt op het buitenterrein een afwisselend sportprogramma dat geschikt is voor elk niveau.

Deze gezellige sportochtend is toegankelijk voor dames en heren vanaf 13 jaar. Het dragen van sportkleding is verplicht.

Trim & Swim

Tijden

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot 8 uur voor aanvang worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor uw bezoek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.

Trim & SwimTarief
Entree 13-64 jaar€ 8,90
Entree v.a. 65 jaar € 7,25
10 bezoeken v.a. 13 jaar*€ 66,80
25 bezoeken v.a.13 jaar*€ 144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed