Trim & Swim

Werk aan uw conditie en kracht en blijf vitaal. Op dinsdagochtend kunt u tijdens de Trim & Swim les binnen zwemmen en buiten sporten. De deskundige begeleiding biedt op het buitenterrein een afwisselend sportprogramma dat geschikt is voor elk niveau.

Deze gezellige sportochtend is toegankelijk voor dames en heren vanaf 13 jaar. Het dragen van sportkleding is verplicht.

Trim & Swim

Tijden

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Log in in uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’ om uw reservering te wijzigen. Heeft u een los ticket, dan is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen naar een andere datum. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

Trim & SwimTarief
1x groepsles€ 5,55
10x groepsles*€ 48,85
25x groepsles*€111,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed