SWIMSTARS DE SCHEG

Kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud die in het bezit zijn van een zwemdiploma A, B of Superspetters en meer van de zwemsport willen leren, kunnen deelnemen aan Swimstars.

Swimstars is een initiatief van Sportbedrijf Deventer in samenwerking met de Reddingsbrigade Deventer en DZ & PC De IJsel en heeft als doel de zwemveiligheid van kinderen te vergroten. Swimstars is een zwemprogramma van 8 lessen per blok. De deelnemende kinderen kiezen zelf twee (van vier) zwemsporten.

Ook kan er afgezwommen worden voor het C-diploma. De instructeurs van De Scheg beoordelen of de betreffende kinderen over de juiste vaardigheden beschikken om binnen 8 weken af te zwemmen. Lukt dit niet binnen 8 weken, dan is inschrijven voor het volgende blok mogelijk. Voor het afzwemmen voor het NRZ C diploma worden kosten in rekening gebracht.

SwimStars

Locatie & tijden

Locatie: De Scheg
Tijd: donderdagmiddag van 16:00 – 18:00 uur.

Blok 4 – mei t/m juli

  • 11, 25 mei 2023
  • 1, 8, 15, 22, 29 juni 2023
  • 6 juli

Programmakeuze Blok 4

Er is keuze uit onderstaande zwemsporten;

• C-diploma
• Zeemeerminzwemmen
• Opfris les: veilig de zomer in
• Swim2Play

INSCHRIJVING

Inschrijven voor Swimstars kan online en alleen per blok. Elk blok worden er andere zwemsporten aangeboden en kunnen er twee zwemsporten gekozen worden. Na de deelnamebevestiging ontvangen wij graag een kopie of foto van het zwemdiploma AB.

Indien het kind voor het C diploma gaat, kijken onze zwemintructeurs of het kind over de juiste vaardigheden beschikt om binnen 8 weken af te zwemmen. Lukt dit niet dan is het mogelijk om aan het volgende blok deel te nemen.

BETALING

De totale betaling dient bij de eerste les van het blok per PIN of contant te worden voldoen.

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

SwimstarsTariefPer
1-8-2024
Totaalbedrag per blok* € 57,75 € 59,50
Afzwemmen diploma C € 15,75€ 15,75
*Betalen via Stichting Leergeld is mogelijk

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur op telefoonnummer 0570-659777. Per mail zijn wij bereikbaar op: [email protected]

Meldpunt ongewenst gedrag