BELEVING IN BEWEGING!

Sportbedrijf Deventer initieert, beheert en exploiteert duurzame binnensportvoorzieningen, ondersteunt sportverenigingen en stimuleert inwoners waarvoor gezond bewegen (nog) geen tweede natuur is.

Wij streven ernaar met onze kennis, faciliteiten en netwerk alle inwoners van de gemeente Deventer het plezier van sport en bewegen te laten ervaren. Om dit doel te bereiken zorgen de medewerkers samen met onze partners, dagelijks voor flexibele beweegactiviteiten voor alle inwoners van jong tot oud, thuis, op het werk, in de wijk, individueel en op een sportvereniging.

Ons ambitie is dan ook: Beleving in Beweging!

GEDREVEN EN BETROKKEN

Als lokale partner zijn wij betrokken bij uitdagingen waar de gemeente voor staat. Maatschappelijke opgaves zoals het tegengaan van bewegingsarmoede, overgewicht en eenzaamheid en uitdagingen zoals het verduurzamen, toegankelijk en het multifunctioneel maken van sportaccommodaties.

HIGH FIVE!

Voor een goede aansluiting bij het gemeentelijk beleid en de ontwikkelingen in sportend Nederland zijn onze doelen vertaald in vijf speerpunten, onze ‘High Five’:

 

  1. Leren bewegen 
  2. Gezond bewegen
  3. Bewegen = beleven
  4. Sportieve clubs
  5. Solide voorzieningen 

Nieuws

CoronaCheck

CoronaCheck

Beste gasten, Met ingang van 25 september wijzigen de coronamaatregelen in Nederland. Zo hoeft u geen 1,5 meter afstand meer te houden. Ondanks deze versoepeling hanteren wij nog wel een reserveringsplicht, zodat u voldoende ruimte heeft om afstand te kunnen houden op...

NIEUWE WEBSHOP

NIEUWE WEBSHOP

Op 21 september 2021 zijn wij in de middag overgegaan op een nieuw kassa-, reservering- en Leerlingvolgsysteem De nieuwe omgeving heet ‘Mijn Sportbedrijf Deventer’. Hierin kunt u: uw bezoek reserveren uw meerbezoekenpas of abonnement verlengen de zwemlesgroep van...

Drie padelbanen in aanbouw

Drie padelbanen in aanbouw

Aan de Borgelerdijk in Deventer worden drie padelbanen gerealiseerd. Sportbedrijf Deventer gaat het stuk grond gereed maken en Deventer Padel gaat de banen aanleggen en exploiteren. Onlangs zijn de sloopwerkzaamheden van de oude entree bij het Borgelerbad in Deventer...

Zingende Badmutsen seniorenochtend

Zingende Badmutsen seniorenochtend

Tijdens de senioren ochtend van de 51e Zwem4daagse, verzorgden de ‘zingende badmutsen’ een gezellige ochtend vol hilariteit. Oud Hollandse liedjes werden uit volle borst meegezongen, terwijl de deelnemers hun banen trokken. Bekijk hier ook hun video oproep.