Blijf fit en vitaal door te zwemmen bij het Borgelerbad! Banenzwemmen stimuleert uw gezondheid, doordat vrijwel het hele lichaam getraind wordt. Het werkt als een krachttraining voor boven- en onderlijf, zonder daarbij het lichaam te belasten. Het water maakt u licht, waardoor gewrichten weinig druk ondervinden. Net als andere cardiovasculaire inspanning is zwemmen ook goed voor uw conditie en verbranding.

Bij ons kunt u banenzwemmen in het binnenbad of verwarmde trimbad buiten. 

In het buitenbad zwemt u in een carrousel in één richting. Hierdoor zwemt u niemand tegemoet in dezelfde baan en kunt u voldoende afstand houden. Eén deel is geschikt voor de langzamere zwemmers, een ander deel voor de snellere zwemmers.

In het binnenbad maken we in baan 1 en 2 gebruik van de ‘snelzwemweg’ voor snelle zwemmers. Dit werkt net als carousselzwemmen, maar dan wel met een lijn in het water.
Baan 3 en 4 is geschikt voor carousselzwemmen, baan 5 en 6 is geschikt voor vrij zwemmen.

U kunt 60 minuten banenzwemmen per bezoek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

Banenzwemmen

Openingstijden

Let op: Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober vervalt banenzwemmen overdag in het binnenbad vanwege onderhoudswerkzaamheden. Het buiten trimbad blijft geopend en banenzwemmen vanaf 18:00 uur dinsdagavond is wel mogelijk binnen.

NIEUW BANENZWEMABONNEMENT

Per 1 april 2022 is er een banenzwemabonnement verkrijgbaar. Zwemt u meerdere keren per week, dan is een abonnement voor u voordeliger. U kunt namelijk 1x per dag en 250x per jaar banenzwemmen met een abonnement. U sluit het abonnement af voor minimaal één jaar, waarna het per maand schriftelijk opzegbaar is.
U betaalt per maand, middels een automatische incasso. Na uw bestelling, gaat het abonnement en de incasso in vanaf de 1e van de daarop volgende maand. Wilt u van dit aanbod gebruik maken? Vul dan onderstaande aanvraagformulier in.

BANENZWEMABONNEMENT AANVRAGEN

RESERVEREN IS VERPLICHT

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Log in in uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’ om uw reservering te wijzigen. Heeft u een los ticket, dan is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen naar een andere datum. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

BanenzwemmenTarief
1x banenzwemmen€ 5,55
10x banenzwemmen*€ 48,85
25x banenzwemmen*€ 111,00
50x banenzwemmen*€ 208,00
Banenzwemabonnement, per maand€ 25,95
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed