Blijf fit en vitaal door te zwemmen bij het Borgelerbad! Banenzwemmen stimuleert je gezondheid, doordat vrijwel het hele lichaam getraind wordt. Het werkt als een krachttraining voor boven- en onderlijf, zonder daarbij het lichaam te belasten. Het water maakt je licht, waardoor gewrichten weinig druk ondervinden. Net als andere cardiovasculaire inspanning is zwemmen ook goed voor je conditie en verbranding.

In het binnenbad maken we op baan 1 en 2 gebruik van de ‘snelzwemweg’ voor snelle zwemmers, met een lijn in het water.
Baan 3 en 4 is geschikt voor carousselzwemmen, waardoor je niemand tegemoet zwemt in dezelfde baan en je voldoende afstand kunt houden. Eén deel is geschikt voor de langzamere zwemmers, een ander deel voor de snellere zwemmers.
Baan 5 en 6 is geschikt voor vrij zwemmen.

Banenzwemmen

Openingstijden

BANENZWEMABONNEMENT

Zwem je meerdere keren per week? Met het banenzwemabonnement kun je 1x per dag en 250x per jaar banenzwemmen. Je sluit het abonnement af voor minimaal één jaar, waarna het per maand schriftelijk opzegbaar is. De maandelijkse betaling wordt per automatische incasso voldaan. Na bestelling gaan het abonnement en de incasso in vanaf de eerstvolgende werkdag.
BANENZWEMABONNEMENT BESTELLEN

RESERVEREN & ANNULEREN

Reserveren kan vanaf 14 dagen voor je bezoek, is niet verplicht maar verzekert je van toegang. Bezit je al een ticket? Onder de ‘meest gestelde vragen’ lees je hoe te reserveren.

Het wijzigen/annuleren van een reservering kan tot aanvang van de activiteit online. Bij een te late annulering vervalt het bezoek. Er vindt geen restitutie plaats. Log in onder jouw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’. Losse tickets kun je tot max. 2 maanden na aanschaf verplaatsen. Pashouders ontvangen het tegoed retour.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

BanenzwemmenTarief
1x banenzwemmen€ 6,30
10x banenzwemmen*€ 55,45
25x banenzwemmen*€ 126,00
50x banenzwemmen*€ 236,25
Banenzwemabonnement, per maand€ 29,25
*1 jaar geldig, daarna vervalt tegoed

De minimum leeftijd voor banenzwemmen is 13 jaar.