Blijf fit en vitaal door te zwemmen bij het Borgelerbad! Banenzwemmen stimuleert uw gezondheid, doordat vrijwel het hele lichaam getraind wordt. Het werkt als een krachttraining voor boven- en onderlijf, zonder daarbij het lichaam te belasten. Het water maakt u licht, waardoor gewrichten weinig druk ondervinden. Net als andere cardiovasculaire inspanning is zwemmen ook goed voor uw conditie en verbranding.

Bij ons kunt u banenzwemmen in het binnenbad of verwarmde trimbad buiten. U zwemt in een carrousel in éénrichting. Hierdoor zwemt u niemand tegemoet in dezelfde baan en kunt u voldoende afstand houden. 

U kunt 45 minuten banenzwemmen per bezoek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

Banenzwemmen

Openingstijden

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor uw bezoek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.

BanenzwemmenTarief
Enkel bezoek, v.a. 13 jaar€ 5,40
10 bezoeken 13-64 jaar*€ 45,90
10 bezoeken, v.a. 65 jaar*€ 36,75
25 bezoeken 13-64 jaar*€ 101,25
25 bezoeken, v.a. 65 jaar* € 81,00
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed