Reserveer uw bezoek

OEFENUURTJE

U kunt samen met uw kind oefenen voor de zwemles tijdens het oefenuurtje bij het Borgelerbad. Naast de zwemlessen raden wij namelijk aan om regelmatig met uw kind te zwemmen. Tijdens de oefenuurtjes is er een zweminstructeur aanwezig voor vragen en ondersteuning en kunnen kinderen zonder zwemvleugels te water gaan, onder begeleiding van een volwassene.

Zwemt u tijdens reguliere recreatieve openingstijden en is uw kind nog niet in het bezit van een zwemdiploma, dan is het dragen van zwemvleugels verplicht.

Maakt u gebruik van de Gezinspas, dan ontvangt u ook toegang tot het oefenuurtje.

OEFENUURTJE

LOCATIE & TIJDEN

Vanaf januari 2022 vinden er geen Oefenuurtjes meer plaats in het Borgelerbad.

Locatie: De Scheg
Vrijdag 18:15 – 19:15 uur – alleen oefenuurtje
Zaterdag 11:00 – 13:00 uur – oefenuurtje i.c.m. recreatief zwemmen
Zondag 10:30 –  12.00 uur – oefenuurtje i.c.m. recreatief zwemmen

U betaalt op zaterdag en zondag een ander tarief, omdat u daarnaast gebruik kunt maken van het zwemparadijs.

Tijdens vakanties kunnen de tijden afwijken. Op feestdagen komen de oefenuurtjes te vervallen. Bekijk onze actuele tijden in de webshop.

RESERVEREN IS VERPLICHT

U kunt vanaf 5 dagen voor uw bezoek reserveren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

OefenuurtjeTarief
1x oefenuurtje€ 5,55
1x oefenuurtje en recreatief zwemmen De Scheg€ 8,50