OEFENUURTJE

U kunt samen met uw kind oefenen voor de zwemles tijdens het oefenuurtje bij het Borgelerbad. Naast de zwemlessen raden wij namelijk aan om regelmatig met uw kind te zwemmen. Tijdens de oefenuurtjes is er een zweminstructeur aanwezig voor vragen en ondersteuning en kunnen kinderen zonder zwemvleugels te water gaan, onder begeleiding van een volwassene.

Zwemt u tijdens reguliere recreatieve openingstijden en is uw kind nog niet in het bezit van een zwemdiploma, dan is het dragen van zwemvleugels verplicht.

Maakt u gebruik van de Gezinspas, dan ontvangt u ook toegang tot het oefenuurtje.

OEFENUURTJE

LOCATIE & TIJDEN

Locatie: Borgelerbad
Tijd: Zondag 12:45 – 13:45 uur

Locatie: De Scheg
Tijd:
Vrijdag 18:15 – 19:15 uur
Zaterdag 11:00 – 13:00 uur*
Zondag 10:30 –  12.00 uur*
*I.c.m. recreatief zwemmen

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot 8 uur voor aanvang worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor uw bezoek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.

OefenuurtjeTarief
Per oefenuurtje€5,40
Per oefenuurtje, i.c.m. vrijzwemmen€ 9,50