Reserveer uw bezoek

Recreatief Buitenbad

Recreatief Buitenbad

Zwemles

Groepslessen

Kom ook zwemmen in Deventer!

Ons verwarmde buitenbad is 90 tot 110 centimeter diep. U kunt er baantjes trekken of met het hele gezin van de familieglijbaan. Ook aan de allerkleinste bezoekers is gedacht. In het kleuterbad met een diepte van 20 tot 40 centimeter kunnen kinderen van de glijrots. In het 20 centimeter diepe peuterbad kan gespeeld worden met waterspeeltoestellen.
De grote ligweide biedt ruimte om te ontspannen of juist een potje te voetballen, korfballen of springen op de grote luchttrampoline!

Het zomerseizoen 2022 duurt van maandag 25 april t/m zondag 28 augustus.

Zomerabonnement voorverkoop

Onbeperkt veel zwemplezier deze zomer? Koop dan een zomerabonnement voor het recreatieve buitenbad, waarmee u tijdens reguliere openingstijden kunt komen zwemmen! Profiteer bij aankoop van een abonnement van 1 april t/m 31 mei van 15% korting en betaal slechts €51,90!

Boek hier uw zomerabonnement:
ZOMERABONNEMENENT

Met dit persoonsgebonden zomerabonnement kan je van 25 april t/m 28 augustus 2022 onbeperkt recreatief zwemmen in de buitenbaden van het Borgelerbad.
Koop je voor het eerst dit abonnement? Dan kun je bij het eerstvolgende bezoek dit artikel bij de receptie laten koppelen aan een pas.
Heb je al eerder dit abonnement gehad? Dan wordt het artikel automatisch op je pas gezet.

Het Borgelerbad

Openingstijden

Bij extreem mooi weer kunnen we onze openingstijden verruimen, hou hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

RESERVEREN

U kunt vanaf 14 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van het gereserveerde tijdsblok en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk.
Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren.
De reservering is tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Bezit u een los entreeticket, dan wordt na sluiting van het buitenbad de einddatum van de tickets opgeschort naar zomerseizoen 2023. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats. Heeft u een abonnement en annuleert u uw bezoek, dan komt het bezoek te vervallen en niet opgeschort.

PASINFORMATIE

Lees hier het laatste nieuws over de geldigheid van uw pas of tickets.

Recreatief buitenbadTarief
1x Recreatief buitenbad € 5,55
Zomerabonnement, bij aankoop in april of mei€ 51,90
Zomerabonnement, bij aankoop vanaf juni€ 61,05
Kinderen t/m 2 jaar gratis