De KNZB en de Maarten van der Weijden Foundation slaan de handen in één: deze zomer organiseren zij samen de Zwem4daagse/Zwemweek. In de periode van 12 t/m 19 september kunnen deelnemers in 35 verschillende zwembaden baantjes trekken waarbij ze geld inzamelen voor kankeronderzoek of deelnemen aan diverse zwemactiviteiten. Deventer is één van deze locaties, ontzettend gaaf! Tijdens deze week zal Maarten van der Weijden onder andere het Borgelerbad in Deventer bezoeken om de deelnemers te motiveren en enthousiast te maken. Deze baden bezoekt hij niet zomaar, Maarten zal de hele route tussen de zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en op deze manier met elkaar verbinden. Zijn bezoek staat gepland voor vrijdagmiddag 17 september.

Deventer Zwemweek

Kennismaken met zwemactiviteiten

In Deventer staat de Zwemweek in het teken van diverse zwemactiviteiten. Tijdens de Zwemweek openen namelijk Triami, de Reddingsbrigade en Zwemclub de IJsel de verenigingsdeuren en kan iedereen kennismaken met de activiteiten die zij gedurende het hele jaar aanbieden. Altijd eens willen weten hoe het is om zwemmend te kunnen redden? Of wilt u een keer een triatlon beleven uw borstcrawl verbeteren of leren synchroonzwemmen? Schrijft u zich dan in voor de verschillende gratis kennismakingsactiviteiten van 15 tot en met 18 september 2021 in het Borgelerbad. Er is voor iedereen iets te beleven!

Zwemmen voor onderzoek

Wilt u banenzwemmen voor het goede doel, registreer u dan via de website van de Maarten van der Weijden Foundation en reserveer (en betaal) uw eigen banenzwemuren als zijnde een reguliere gast bij het Borgelerbad.

Inschrijven mvdwfoundation

Programma & inschrijven

Het volledige programma vindt u op de website van Sportindeventer. Hier kunt u zich voor zwemactiviteiten inschrijven.

Inschrijven zwemactiviteiten

 

Win-actie!

Leuk om te weten; onder alle deelnemers van de activiteiten verloten we 10 x 2 vrijkaarten voor zwemparadijs De Scheg!