Nieuwe speelattractie feestelijk geopend

Met een symbolische doop en een eerste roetsj van de glijbaan is vanmiddag de nieuwe speelattractie van het Borgelerbad feestelijk geopend.

Het grote grijs oranje speelschip dat met haar hoge masten in het achterste ondiepe zwembad op het buitenterrein staat te pronken, vervangt de oude glijbanen. Deze attractie draagt bij aan ons doel om jong en oud op een veilige manier plezier te laten beleven in en om het water.

Speciaal voor de opening werd er de afgelopen weken een kleurplatenactie georganiseerd. Kinderen konden een ingekleurde kleurplaat, met daarop het speelschip, inleveren bij locatie De Scheg en het Borgelerbad en maakten daarmee kans op een zomerabonnement en het officieel openen van het schip.

De zevenjarige Enriqueo Tewaarlo was de gelukkige winnaar en opende vanmiddag samen met Ron Bauhuis vol overtuiging het schip. Eerst werd het schip symbolisch gedoopt met een hele grote champagnefles en daana mocht hij als eerste van de glijbaan.

Zaterdag 27 mei opent het buitenbad van het Borgelerbad haar deuren voor het recreatieve seizoen en kunnen bezoekers lekker in het water plonzen en spelen op het nieuwe schip.

Geplaatst op 26 mei 2023

Gerelateerde berichten

Tariefswijziging

Tariefswijziging

Inschrijving Zwem4Daagse gestart

Inschrijving Zwem4Daagse gestart

Profiteer van ons zomerabonnement

Profiteer van ons zomerabonnement

Trim & Swim

Trim & Swim