9 oktober 2021

Zaterdag 9 oktober start niet alleen de Herfstvakantie maar viert De Scheg ook de aftrap van het schaatsseizoen, met activiteiten voor het hele gezin. Neem deel aan één van de proeflessen van Schaatsschool De Scheg!

Kom tussen het schaatsen of de activiteiten door van een heerlijke cappuccino of warme chocolademelk genieten bij de open haard in ons gezellige en authentieke Schaatscafé Nova Zembla. Of geniet van stevige kost zoals een kop erwtensoep of broodje Unox.

Opening ijsbaan

RESERVEREN IS VERPLICHT

Voor uw bezoek is een webshopreservering verplicht, ook als u gebruik maakt van een meerbezoekenpas of abonnement. Elke woensdag tussen 9.00 en 9:30 uur worden de tijden voor de volgende week (ma-zo) aan onze webshop toegevoegd. Volg de instructies in onze webshop.

ANNULEREN

E-tickets worden op datum gekocht en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Pashouders kunnen uiterlijk 24 uur voor aankomst hun bezoek annuleren via: 0570-659745 (ma.- vr. 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar [email protected] (o.v.v. uw naam, telefoonnummer en wijziging). Heeft u niet tijdig geannuleerd dan wordt er een toegang afgewaardeerd. 

CORONA UPDATE

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.

SchaatsenTarief
ENTREE 3-12 JAAR EN 65+€ 7,05
ENTREE 13-65 JAAR€8,05

Reserveren kan vanaf 29 september.