GROEPSLESSEn

HIIT

AquaJOGGEN

AquaRobic

SwimSlim

Aquafloatfit

AquaVaria

AquaBootCAMP

Groepslessen bij de Scheg

De Scheg in Deventer heeft een ruim aanbod aquasportlessen. Al deze activiteiten, die onder professionele begeleiding gegeven worden bij zwembad De Scheg in Deventer, bieden een variatie aan inspanning, ontspanning, conditie en krachttraining. Alle lessen worden gegeven met muziek op de achtergrond.
In het extra verwarmde instructiebad wordt AquaPilates gegeven. Deze les heeft een lage intensiteit, een hoog rustgevend karakter en is geschikt voor jong, oud en mensen met een fysieke beperking of blessures. De AquaBootcamp bestaat uit duurtraining, spierversterkende oefeningen en interval training. Hierbij worden zowel oefeningen in het water als op de kant georganiseerd.
Tijdens de AquaSpinning wordt getraind op speciale spinningfietsen in het water. Wilt u de conditie verbeteren? Denk dan eens aan het AquaJoggen, waarbij u met een wetbelt om uw middel in het diepwater loopt.
AquaRobic wordt in borstdiep water gegeven. Ook hierbij werkt u aan uw conditie, maar ook uw kracht en coördinatie.
Wilt u iets minder explosief trainen, meldt u aan voor Floatfit. Hierbij doet u oefeningen op een drijvende mat op het water. Kortom voor elke aquasporter is er aanbod bij De Scheg!