Winter arrangementen

Sinds oktober 2021 kunt u bij De Scheg curlen op twee nieuwe curlingbanen en wat waren de eerste arrangementen een succes. Tevens zijn de banen en materialen ook geschikt voor professionele trainingen en wedstrijden.

Curling wint al jaren aan populariteit, maar hoe werkt het nou precies? U laat de ‘stenen’ over het ijs glijden zodat deze dichter bij het midden van ‘het huis’ liggen dan de stenen van de tegenpartij. Door het poetsen van de baan met een speciale bezem kunnen uw teamgenoten u helpen de baan gladder te maken.

Onze arrangementen worden aangeboden onder begeleiding van een instructeur. Wilt u als vereniging de curlingbaan op gezette tijden afhuren of van De Scheg uw nieuwe thuisbasis maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit arrangement kan gereserveerd worden vanaf 6 personen voor 1,5 uur. Komt u met meer dan 8 personen dan duurt het arrangement 2 uur. U kunt tot zelfs 12 personen per baan curlen. Bij 12 personen worden de de regels van curling wat losgelaten en draait het meer om het kennismaken met de sport. Komt u met 10 personen of meer? Dan kunt u ook gebruik maken van een winter-bbq. Wij adviseren warme kleding. Het betreft namelijk een overdekt buitenarrangement.

Naast curling hebben we ook andere winterarrangementen op en rond onze ijsbaan.

 meer over winterarrangementen 

Geplaatst op 10 oktober 2021