SCHAATSNACHT VAN DEVENTER

Schaatsen voor de Weissensee, Plansee of de Elfstedentocht..? De Schaatsnacht van Deventer bereid je voor op grote schaatstochten en is bovenal een leuke avond op de gezelligste ijsbaan van Nederland! Kom ook de Schaatsnacht van Deventer schaatsen op vrijdag 13 januari 2023 en test jezelf op de afstanden van 25, 50 of 100 kilometer. Het programma van de Schaatsnacht van Deventer is zowel voor de ervaren schaatser als de minder geoefende rijder.

Programma

18.30 uur: Inloop en afhalen envelop met een polsbandje en eventueel een transponder.

20.00 uur: Gezamenlijke start prestatietocht 25, 50 en 100 kilometer.

20.00 – 22.15 uur:  Recreatief schaatsen.

24.00 uur: Eind prestatietocht.

De gezamenlijke start is om 20.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om op dit tijdstip te starten? Later starten is ook mogelijk. Tijdens de dweilpauzes is er tijd voor energierijke tussendoortjes. Om 24.00 uur is de definitieve eindtijd en er kan dan ook niet na 24.00 gefinished worden. Wij adviseren alle deelnemers om een helm te dragen!

De tocht van 150 kilometer is helaas geschrapt uit het programma.

 

Schaatsnacht van Deventer

Aanmelden & kosten
Aanmelden kon tot 12 januari. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Transponder verplicht
Voor de 25, 50 of 100 km prestatietocht is een transponder verplicht (Pro Chip). Wie geen transponder heeft, kan bij het aanschaffen van een ticket aangeven een transponder te willen huren. Deze transponder reken je af tijdens de Schaatsnacht. Bij inleveren van de huurtransponder wordt € 5,00 ingehouden op de borg van € 10,00.

Neem familie en vrienden mee!
Doe je mee aan de prestatietocht? Neem dan ook familie, vrienden en/of kennissen mee om je aan te moedigen! Het toeschouwersticket is € 3,75. Zij kunnen ook (recreatief) schaatsen, hiervoor betalen zij het normale entreetarief van de kunstijsbaan. Het is ook mogelijk om met een 10- of 25- bezoekenpas of abonnement recreatief te schaatsen.

Vertel ’t voort: IT GIET DEUR! De Schaatsnacht van Deventer – het leukste schaatsevenement van het seizoen!

meest gestelde vragen

Tarief
Schaatsnacht€ 17,50
Transponder€ 5,00