De marathon

De Van Wijnen Marathon Cup staat als 7e wedstrijd van de KNSB kalender op zaterdag 9 december gepland in Deventer. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. Dit jaar zijn er 14 Marathon Cupwedstrijden. De Marathon Cup zal afgesloten worden met een finale op 3 maart in Leeuwarden.

Deelnemers

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Van Wijnen Marathon

Programma

18:00 uur Beloften Vrouwen
19:00 uur Topdivisie Vrouwen
20:15 uur Topdivisie Mannen
21:45 uur Beloften Mannen

 

Reservering & contact

Een ticket voor de Van Wijnen Marathon Cup is niet annuleerbaar. Bij vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0570-659777 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

meest gestelde vragen

Ticket Tarief
Van Wijnen Marathon Cup t/m 15 jaar*€ 5,00
Van Wijnen Marathon Cup vanaf 16 jaar€ 10,00
*Volwassenen kunnen alvast tickets online kopen. Tickets voor kinderen t/m 15 jaar zijn op 9 december bij de kassa verkrijgbaar op vertoon van een legitimatiebewijs.