Zwemles AB dames

Voor dames die 13 jaar en ouder zijn en nog geen zwemdiploma hebben behaald, geeft Sportbedrijf Deventer zwemles volgens de NRZ ABC methode. Deze les is één keer per week (op dinsdag) duurt 45 minuten en er kunnen gemiddeld 8 personen per groep deelnemen. Tijdens deze lessen leert u zwemmen in een ontspannen sfeer en onder individuele begeleiding van steeds dezelfde zweminstructeur. Het programma is ook zeer geschikt voor dames met watervrees.

Zwemles AB volwassenen

Op woensdag is hetzelfde aanbod als hierboven vermeld, echter betreft het hier een gemengde zwemles waar ook mannen welkom zijn.

Zwemles AB dames

Locatie & tijden

Locatie: De Scheg

Tijd:
Dames:
Elke dinsdag tussen 17:15 en 18:00 uur in diep- en ondiepwater
Elke dinsdag tussen 19:00 en 19:45 uur in ondiepwater

Volwassenen:
Elke woensdag tussen 19:15 en 21:30 uur

Kledingsvoorschriften

Er mag alleen gezwommen worden in zwemkleding, een aangesloten schone legging of burkini. Zwemkleding die in strijd is met de veiligheid en/of hygiëne, is niet toegestaan, bijvoorbeeld een broek die af kan zakken, loszittende kleding, materialen die stof of vuil in het water brengen of het dragen van schoenen.

INSCHRIJVING

U kunt zich inschrijven via onze webshop voor een wachtlijst. Afhankelijk van de lesdag en het tijdstip kan er een wachttijd zijn.
INSCHRIJVEN ZWEMLES 

BETALING ZWEMLES

De betaling van de zwemles voldoet u per 4 weken en niet langer per maand. U dient de betaling te voldoen in uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer omgeving’, onder de knop zwemlesabonnement verlengen.

U ontvangt voor het vervallen van de leskaart een reminder per mail. Vervalt er een les, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan wordt dit bedrag automatisch in mindering gebracht.
ZWEMLES BETALING VOLDOEN 

meest gestelde vragen

Zwemles AB volwassenenTarief
Zwemles AB volwassenen, per 4 weken€ 48,95
Zwemles AB dames, per 4 weken€ 48,95
INSCHRIJVING ZWEMLES, EENMALIG€ 25,00

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0570-659777.
Wij verzoeken u administratieve vragen uitsluitend per mail te stellen aan [email protected]

Meldpunt ongewenst gedrag