SNELCURSUS A BORGELERBAD

Speciaal voor kinderen die in de zomervakantie tijd hebben om te oefenen voor het zwemdiploma wordt deze snelcursus aangeboden. Kinderen vanaf 5 jaar die watervrij zijn kunnen in twee weken zwemdiploma A halen, waarin zwemmen, spelen, oefenen en pauzes elkaar regelmatig afwisselen. Het behalen van diploma A is de stap naar diploma B en bij het behalen van het diploma B zijn de kinderen zwemvaardig. Het merendeel van de kinderen behaalt het diploma A binnen de gestelde cursusduur. Wij geven daarom een diploma A garantie nadat het kind het testmoment heeft afgelegd.

Deze snelcursus wordt geven volgens de Zwem-ABC methode van de NRZ.

Snelcursus A diploma

Locatie & tijden

De kinderen volgen twee weken lang elke dag, van maandag tot en met vrijdag, les bij het Borgelerbad.

Snelcursus 1: VOL!

Snelcursus 2: maandag 19 augustus t/m vrijdag 30 augustus 2024.
Doordeweekse dagen van 09:00 – 14:00 uur.

Testmoment

De kinderen worden voorafgaand aan de snelcursus getest op hun zwemniveau. Heb je jouw kind ingeschreven voor de snelcursus dan word je hierover in de maand mei geïnformeerd. Onderstaande onderdelen worden tijdens dit testmoment op een speelse wijze getoetst:

  • Met je ogen open onder water gaan
  • Spetters verdragen
  • Springen in het water
  • Drijven op de rug (met hulp)
  • Drijven op de buik (met hulp)
  • Motoriek
  • Uitvoeren van opdrachten

INSCHRIJVING

Inschrijven voor de snelcursus kan via onze webshop en is voor kinderen vanaf 5 jaar. Voorafgaand aan de snelcursus worden de kinderen getest op hun zwemniveau.

INSCHRIJVEN snelcursus

meest gestelde vragen

Snelcursus A diploma kindTarief
Cursus A-diploma€ 1168,65
Diploma B (indien mogelijk)€ 15,75

CONTACT

Voor vragen over het zwemlestraject zijn wij telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur via 0570-659777. Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan deze bereikbaarheid wijzigen. Wij verzoeken je administratieve vragen uitsluitend per mail te stellen aan [email protected].

Meldpunt ongewenst gedrag