SCHAATSPROMOTIEWEEK

Zaterdag 7 oktober 2023 gaat het schaatsseizoen bij kunstijsbaan De Scheg van start. Om de jeugd kennis te laten maken met de schaatssport, nodigen wij alle basisscholen binnen de gemeente Deventer uit om van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober 2023 deel te nemen aan de Schaatspromotieweken. Een promotieweek in samenwerking met Deventer IJs Club, Sportief Oost Nederland en Sportbedrijf Deventer.

Voor de leerlingen van uw school is deelname én schaatshuur slechts € 1,00 per persoon. Voor ouders en leraren die de leerlingen komen aanmoedigen staat een heerlijk gratis kopje koffie klaar! Het vervoer is op eigen gelegenheid.

 

Programma

Groepen 4 t/m 8 maken kennis met kunstrijden of langebaanschaatsen. Lessen die verzorgt worden door trainers van o.a. schaatsverenigingen uit Deventer, docenten van de Schaatsschool en activiteitenbegeleiders.

Schaatspromotieweek

Lestijden

Er kunnen maximaal 125 leerlingen per tijdsblok deelnemen.

Deelname-informatie Lesblokken
maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober*Tussen 9.00 - 14.00 uur
Lesduur45 minuten per les
*meerdere lessen achter elkaar mogelijk

BENODIGDHEDEN

De leerlingen dienen warme schaatskleding te dragen, waarin zij zich vrij kunnen bewegen. Voor de veiligheid adviseren wij het dragen van een schaatshelm of muts en handschoenen.

meest gestelde vragen

SchoolpromotieweekTarief
Deelname basisschoolleerlingen€ 1,00 p.p.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kon tot uiterlijk 30 september. Mail voor meer informatie over uw inschrijving naar Schaatsschool De Scheg: [email protected] of bel naar 0570-659767.