Oefenuurtje

U kunt samen met uw kind oefenen voor de zwemles tijdens het oefenuurtje bij De Scheg. Naast de zwemlessen raden wij namelijk aan om regelmatig met uw kind te zwemmen. Tijdens de oefenuurtjes is er een zweminstructeur aanwezig voor vragen en ondersteuning en kunnen kinderen zonder zwemvleugels te water gaan, onder begeleiding van een volwassene. 

Zwemt u tijdens reguliere recreatieve openingstijden en is uw kind nog niet in het bezit van een zwemdiploma, dan is het dragen van zwemvleugels verplicht.

Maakt u gebruik van de Gezinspas, dan ontvangt u ook toegang tot het oefenuurtje. Indien u geen gezinspas heeft dient u een recreatief toegangsbewijs te kopen.

Oefenuurtje

LOCATIE & TIJDEN

Locatie: De Scheg
Vrijdag 18:15 – 19:15 uur – alleen oefenuurtje
Zaterdag 11:00 – 13:00 uur – oefenuurtje i.c.m. recreatief zwemmen
Zondag 10:30 –  12.00 uur – oefenuurtje i.c.m. recreatief zwemmen

U betaalt op zaterdag en zondag een ander tarief, omdat u daarnaast gebruik kunt maken van het zwemparadijs.

Tijdens vakanties kunnen de tijden afwijken. Op feestdagen komen de oefenuurtjes te vervallen. Bekijk onze actuele tijden in de webshop.

Reserveren

U kunt vanaf 5 dagen voor uw bezoek reserveren, ook als u gebruik maakt van een abonnement. Neemt u deel tijdens het oefenuurtje in het weekend, dan kunt u een regulier kaartje voor het zwemparadijs reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang en alleen online worden geannuleerd/gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Log in in uw account en ga naar ‘Mijn actieve producten’ om uw reservering te wijzigen. Heeft u een los ticket, dan is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum onder ‘Mijn actieve producten’ te verplaatsen naar een andere datum. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart.
INLOGGEN

meest gestelde vragen

OefenuurtjeTarief
1x oefenuurtje€ 5,55
1x oefenuurtje en recreatief zwemmen De Scheg€ 8,50

Contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0570-659777.
Wij verzoeken u administratieve vragen uitsluitend per mail te stellen aan [email protected]

Meldpunt ongewenst gedrag