Oefenenuurtje

U kunt samen met uw kind oefenen voor de zwemles tijdens het oefenuurtje bij De Scheg. Naast de zwemlessen raden wij namelijk aan om regelmatig met uw kind te zwemmen. Tijdens de oefenuurtjes is er een zweminstructeur aanwezig voor vragen en ondersteuning en kunnen kinderen zonder zwemvleugels te water gaan, onder begeleiding van een volwassene.

Zwemt u tijdens reguliere recreatieve openingstijden en is uw kind nog niet in het bezit van een zwemdiploma, dan is het dragen van zwemvleugels verplicht.

Maakt u gebruik van de Gezinspas, dan ontvangt u ook toegang tot het oefenuurtje.

Oefenuurtje

LOCATIE & TIJDEN

Locatie: De Scheg
Tijd: Vrijdag 18:15 – 19:15 uur
Zaterdag 11:00 – 13:00 uur*
Zondag 10:30 –  12.00 uur*
*I.c.m. recreatief zwemmen

Locatie: Borgelerbad
Tijd: Zondag 12:45 – 13:45 uur

 

Reserveren is verplicht

Voor uw bezoek is een webshopreservering verplicht, ook als u gebruik maakt van een abonnement. U kunt vanaf 14 dagen voor uw geplande bezoek reserveren. Volg de instructies in onze webshop.

Annuleren

Indien u uiterlijk 8 uur voor uw bezoek uw reservering heeft geannuleerd in uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer omgeving’ kunt u uw bezoek verplaatsen na een andere bezoekdag. U kunt tot uiterlijk 2 maanden na de besteldatum uw ticket verplaatsen en op dat moment maximaal 14 dagen vooruit reserveren. Heeft u niet tijdig geannuleerd, dan komt uw reservering te vervallen en kan uw bezoek niet verplaatst worden. U ontvangt geen geld terug. Bent u in het bezit van een meerbezoekenkaart, dan wordt het bezoek van uw kaart afgeschreven.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

OefenuurtjeTarief
Per oefenuurtje€ 5,40
Per oefenuurtje i.c.m. vrijzwemmen€ 9,50