Oefenuurtje

U kunt samen met uw kind oefenen voor de zwemles tijdens het oefenuurtje bij De Scheg. Naast de zwemlessen raden wij namelijk aan om regelmatig met uw kind te zwemmen. Tijdens de oefenuurtjes is er een zweminstructeur aanwezig voor vragen en ondersteuning en kunnen kinderen zonder zwemvleugels te water gaan, onder begeleiding van een volwassene. 

Zwemt u tijdens reguliere recreatieve openingstijden en is uw kind nog niet in het bezit van een zwemdiploma, dan is het dragen van zwemvleugels verplicht.

Maakt u gebruik van de Gezinspas, dan ontvangt u ook toegang tot het oefenuurtje. Indien u geen gezinspas heeft dient u een recreatief toegangsbewijs te kopen.

Oefenuurtje

LOCATIE & TIJDEN

Locatie: De Scheg
Vrijdag 18:15 – 19:15 uur – alleen oefenuurtje
Zaterdag 11:00 – 13:00 uur – oefenuurtje i.c.m. recreatief zwemmen
Zondag 10:30 –  12.00 uur – oefenuurtje i.c.m. recreatief zwemmen

Neemt u op zaterdag of zondag bij De Scheg deel aan het oefenuurtje, dan betaalt u een ander tarief omdat u daarnaast gebruik kunt maken van het zwemparadijs.

Tijdens vakanties kunnen de tijden afwijken. Bekijk onze actuele tijden in de webshop.

Reserveren is verplicht

Voor uw bezoek is een webshopreservering verplicht, ook als u gebruik maakt van een abonnement. U kunt vanaf 7 dagen voor uw bezoek reserveren. 

Annuleren

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

OefenuurtjeTarief
Per oefenuurtje€ 5,40
Per oefenuurtje i.c.m. recreatief zwemmen€ 9,50

Contact

Voor vragen over het zwemlestraject bereikt u ons telefonisch op maandag, dinsdag of vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via 0570-659702. Wij verzoeken u administratieve vragen uitsluitend per mail te stellen aan [email protected]

Meldpunt ongewenst gedrag