Wilt u samen met collega’s van de wintersfeer proeven op de ‘meest gezellige ijsbaan’? Winterpret is gegarandeerd tijdens dit Funcurling-arrangement! Neem het tegen elkaar op in de hilarische sport van de bezems op het ijs! Wij spelen Funcurling op het sfeervolle middenterrein van de ijsbaan, waardoor er ook goed zicht is op de overige teams. Rond de Kerst is de ijsbaan volledig aangekleed met kerstbomen en verlichting. Kortom; het ideale uitje voor beweging, teamwork en gezelligheid!

Dit arrangement kan gereserveerd worden voor minimaal 10 en maximaal 36 personen tijdens onze recreatieve openingstijden van de ijsbaan en is dus zeer geschikt voor grotere groepen. Aan dit arrangement kan iedereen deelnemen, u hoeft namelijk niet te kunnen schaatsen.
Komt u met 10 personen of meer? Dan kan het arrangement uitgebreid worden met een Winter-BBQ. De Winter-BBQ vindt plaats in en rondom de sfeervolle grillhutten aan de rand van het middenterrein. Deze grillhut is exclusief beschikbaar voor u en uw gasten.
Wij adviseren u warme kleding te dragen omdat het een overdekt buitenarrangement is.

ijsbaan opent 8 oktober

Openingstijden

De ijsbaan is op dit moment gesloten. Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 bent u weer van harte welkom voor het nieuwe winterseizoen.

Het arrangement kan plaatsvinden tijdens de openingstijden van de ijsbaan, die bij aanvang van het winterseizoen hieronder worden weergegeven. U kunt een dag en tijdstip naar keuze doorgeven, wij bekijken de beschikbaarheid voor u.

Het arrangement

 • Entree Kunstijsbaan
 • Ontvangst met warme drank en zoete lekkernij
 • Vrij schaatsen op de 400 meter kunstijsbaan en het ijsplein (tijdens recreatieve openingstijden)
 • Een activiteitenbegeleider die u de activiteit uitlegt en het spel begeleidt
 • Gebruik van de funcurling materialen
 • Afsluiting met een drankje (fris, bier of wijn)

UITBREIDING MET WINTER-BBQ

 • 2 uur durend arrangement in de sfeervolle grillhut
 • Scandinavische BBQ incl. 4 soorten vlees, 1 vissoort,
  2 soorten salades waarvan 1 rauwkost, brood en sauzen
 • Drankuitkoop, inclusief bier, fris en wijn

RESERVERING & CONTACT

Voor uw bezoek is vooraf een reservering noodzakelijk. Heeft u vragen of wilt u reserveren, vul dan hiernaast het aanvraagformulier in.
U kunt ons telefonisch bereiken (0570-659777) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en van zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

Schaatshuur

Schaatsen zijn te huur en te koop in de Schaatswinkel op de ijsbaan.
De huurprijs is niet inbegrepen in uw arrangement. Legitimatie is verplicht.

reserveer uw schaatsen

meest gestelde vragen

Funcurling-arrangementTarief
Funcurling € 22,50
Funcurling inclusief winter-bbq€ 55,00