Zwemles AB dames Borgelerbad

Voor meiden vanaf 13 jaar en dames die nog geen zwemdiploma hebben behaald, geven wij zwemles volgens de NRZ ABC methode. Deze les is één keer per week en duurt 45 minuten. Aan deze les nemen gemiddeld 8 dames deel per groep. U leert zwemmen in een ontspannen sfeer en onder individuele begeleiding van steeds dezelfde zweminstructrice. 
Na het diplomazwemmen is het van belang dat u blijft zwemmen. Wilt u in de periode waarin u les volgt samen met uw gezin zwemmen? Dat kan met onze gezinspas tijdens recreatieve openingstijden bij De Scheg en het Borgelerbad. 

GEZINSPAS

Met onze gezinspas kunt u gedurende de zwemlesperiode tijdens recreatieve uren en het oefenuurtje zwemmen bij De Scheg en het Borgelerbad. De pas is alleen verkrijgbaar tijdens de 1e zwemles, geldig tot het afzwemmen en tussendoor niet opzegbaar.

Zwemles AB dames

Locatie & tijden

Locatie: Borgelerbad
Tijd: Elke zondag van 14.00 tot en met 17.00 uur
Deze les start 03-10-2021

Kledingvoorschriften

Er mag alleen gezwommen worden in zwemkleding, een aangesloten schone legging of burkini. Zwemkleding die in strijd is met de veiligheid en/of hygiëne, is niet toegestaan, bijvoorbeeld een broek die af kan zakken, loszittende kleding, materialen die stof of vuil in het water brengen of het dragen van schoenen.

INSCHRIJVING

U kunt uw kind inschrijven via onze webshop voor een wachtlijst. Afhankelijk van de lesdag en het tijdstip kan er een wachttijd zijn.
INSCHRIJVEN ZWEMLES 

BETALING ZWEMLES

Per 21 september gaan wij over op een nieuw kassa-, reservering- en Leerlingvolgsysteem. Hierover bent u per mail geïnformeerd op 20 september.
De betaling van de zwemles voldoet u vanaf nu per 4 weken en niet langer per maand.
U dient de betaling te voldoen in uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer omgeving’, onder de knop zwemlesabonnement verlengen.

U ontvangt voor het vervallen van de leskaart een reminder per mail. Vervalt er een les, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan wordt dit bedrag automatisch in mindering gebracht. Het is mogelijk dat uw eerste betaling niet voor 4 lessen is, maar slechts 1, 2 of 3 lessen. Dit is een eenmalige administratieve correctie. Vanaf de daaropvolgende betaling betaalt u per 4 weken.
ZWEMLES BETALING VOLDOEN 

BETALING GEZINSPAS

Bent u in het bezit van een Gezinspas dan dient u uw bezoek online te reserveren. Dit kan onder uw ‘Mijn Sportbedrijf Deventer’ account onder ‘mijn actieve producten’.
U voldoet uw maandelijkse betaling vanaf nu per automatische incasso. De incasso wordt de eerste week van de maand afgeschreven. Wij zullen per 1 oktober de gezinspas incasseren voor € 13,45 per maand. U dient de incasso hiervoor nog wel online te activeren.
INCASSO ACTIVEREN 

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zwemles AB damesTarief
Zwemles AB dames, per 4 weken€ 48,95
Gezinspas, per maand€ 13,45
INSCHRIJVING ZWEMLES, EENMALIG€ 25,00

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via 0570-659702. Heeft u vragen over de administratieve afhandeling van de zwemles, mail dan naar [email protected].
Meldpunt ongewenst gedrag.

Meldpunt ongewenst gedrag.