AQUASPINNING

Tijdens deze efficiënte training op speciale spinningfietsen in het water, traint u niet alleen uw benen en armen, maar ook uw buikspieren. Het is een ideale work-out voor uw conditie en uithoudingsvermogen. U kunt gebruik maken van verschillende weerstanden, waardoor u zelf bepaald hoe zwaar u wilt fietsen.

Kledingadvies: (fiets)broekje, shirt en waterschoenen.

Deze les vindt in het instructiebad plaats. Alle lessen worden gegeven met muziek. De minimum leeftijd is 13 jaar. 

AquaSpinning

Tijden

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

AquasportTarief
per les, v.a. 13 jaar€ 6,50
10 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 66,80
25 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed