AquaRobic

AquaRobic wordt gegeven in water op borsthoogte. U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie. Door de opwaartse druk van het water is de belasting op de gewrichten minder dan bij oefeningen op de kant.
U verbruikt daarnaast meer energie doordat de weerstand in het water wel vele malen groter is dan van lucht. Er wordt ook veelvuldig gebruik gemaakt van extra weerstandsmaterialen zoals kunststof dumbbells.

Deze les vindt in het instructiebad plaats. Alle lessen worden gegeven met muziek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

AquaRobic

Tijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN IS VERPLICHT

U kunt vanaf 7 dagen voor uw bezoek reserveren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

AquasportTarief
per les, v.a. 13 jaar€ 6,50
10 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 66,80
25 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed