AQUAPILATES

Deze low-impact activiteit heeft een hoog rustgevend karakter en is geschikt voor jong en oud. Mensen met een fysieke beperking of een blessure kunnen aan deze les deelnemen. AquaPilates bevordert de lenigheid en spierontwikkeling. U leert te ontspannen een bewegingen te beheersen, vanuit uw centrum. De efficiënte ademhaling helpen u te ontspannen.

De activiteit vindt in het instructiebad plaats. Alle lessen worden gegeven met muziek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

AquaPilates

Tijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN IS VERPLICHT

Een reservering voorafgaand aan uw bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot 8 uur voor aanvang worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update

Lees voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen. 

AquasportTarief
per les, v.a. 13 jaar€ 6,50
10 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 66,80
25 bezoeken, v.a. 13 jaar*€ 144,65
*1 jaar geldig, daarna vervalt bezoektegoed