AQUAJOGGEN

Met behulp van een wetbelt, een zachte foamgordel om uw middel, loopt u in diepwater. Dit is een gevarieerde manier om uw conditie te verbeteren en versterkt onder meer uw buikspieren.
Hoewel AquaJoggen een dynamische, maar ook intensieve training is, vinden de oefeningen in het water plaats waardoor het ook zeer geschikt is voor zwangere dames en mensen met rugklachten.

Deze les vindt in het instructiebad of wedstrijdbad plaats. Alle lessen worden gegeven met muziek. De minimum leeftijd is 13 jaar.

AquaJoggen

Tijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN

U kunt vanaf 5 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

Aquasport Tarief
1x groepsles€ 5,55
10x groepsles*€ 48,85
25x groepsles*€ 111,00
*1 jaar geldig