AQUAFLOATFIT

Balans, kracht en FUN! Dat is FloatFit. Een effectieve en uitdagende aquasport op een drijvende mat. Het is een interval training met een hoge intensiviteit. Wij adviseren u tijdens deze les een sportbroekje en shirt te dragen, eventueel over uw badkleding. U hoeft geen schoenen te dragen.

Deze les vindt in het wedstrijdbad plaats. Alle lessen worden gegeven met muziek. De minimum leeftijd is 13 jaar. Deelname wordt afgeraden aan zwangere vrouwen en vrouwen die tot een jaar geleden zijn bevallen.

AquaFloatfit

Tijden

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kan het rooster wijzigen.

RESERVEREN

U kunt vanaf 5 dagen voor uw bezoek reserveren. Voor pashouders is vooraf reserveren verplicht. Zonder reservering geeft uw pas geen toegang.
Selecteer een tijdsblok (de genoemde tijden zijn een vanaf- en eindtijd) naar keuze. Kinderen t/m 2 jaar hoeven niet te reserveren.

ANNULEREN

Reserveringen kunnen uiterlijk tot aanvang van de activiteit worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

meest gestelde vragen

AquasportTarief
1x groepsles 10x€ 5,55
10x groepsles*€ 48,85
25x groepsles*€ 111,00
*1 jaar geldig