Aquasport programma

Sinds de coronapandemie is het aquasport aanbod bij De Scheg en Trim & Swim bij het Borgelerbad gewijzigd en kan alleen aan losse lessen deelnemen.
Om te onderzoeken of het huidige aanbod aansluit bij de behoefte van onze gasten, zijn er de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met de aquasport-klankbordgroep van De Scheg en het Borgelerbad. Ook zijn enkele testavonden georganiseerd bij De Scheg en is er een enquête onder de deelnemers afgenomen. Hieruit blijkt dat er behoefte is aan een ochtend- of avondprogramma, waarbij aan meerdere lessen deelgenomen kan worden en er ruimte is voor een gezamenlijke pauze. Er zijn aquasporters die graag op een rustig tempo of op een hoger tempo hun conditie en spieren trainen.

Daarom wijzigt per 9 januari het aquasport-aanbod bij De Scheg naar een ochtend- en avondprogramma, waarbij aan meerdere lessen deelgenomen kan worden.
Het tempo tijdens het ochtendprogramma  ‘Aqua Vitaal’ wordt afgestemd op de deelnemers.
Het avondprogramma ‘Welness Actief’ is intensiever. De avondlessen kunnen afgewisseld worden met een bezoek aan het badhuis, dat is inbegrepen.
Koffie en thee is in zowel de ochtend als de avond inbegrepen.

Vanwege de nieuwe programmering wijzigen ook de tarieven.
Meer info over de lestijden en tarieven volgt binnenkort op deze website!

Geplaatst op 7 november 2022

Gerelateerde berichten

Tariefswijziging

Tariefswijziging

Inschrijving Zwem4Daagse gestart

Inschrijving Zwem4Daagse gestart

Profiteer van ons zomerabonnement

Profiteer van ons zomerabonnement

Trim & Swim

Trim & Swim