24 t/m 27 augustus 2021

Tijdens de zwemvierdaagse zwommen volwassenen minimaal 4 dagen een afstand van 500 meter en kinderen een afstand van 250 meter per dag. Hierdoor worden afstanden van 1000, 2000 en 4000 meter afgelegd. De Zwem4daagse is er voor iedereen. Naast de activiteiten rond het zwembad waren er ook feestelijke activiteiten voor het hele gezin.
Wij willen alle deelnemers bedanken voor het meedoen en hopen iedereen bij de editie van 2022 terug te zien!

De traditie

Meer dan 50 jaar geleden werd de eerste editie georganiseerd in het Borgelerbad. De kermis rond het Borgelerbad en landing van parachutisten in het zwembad op de slotavond, zorgde voor volle tribunes, veel deelnemers en een landelijke naamsbekendheid. Andere gemeenten volgden al snel. De Zwem4daagse is nog steeds een begrip in Deventer. Werkende deelnemers zwemmen vaak in de vroege uren. Families zwemmen vaak gezamenlijk ’s avonds. Daarom zijn de meeste feestelijke activiteiten ook in de middag en avond. Traditiegetrouw sluiten we het zwemfestijn feestelijk af op vrijdagavond.

De Zwem4daagse 2021 is afgelopen

Programma 2021

Van dinsdag tot en met vrijdag kon u van 7.00 tot en met 20.00 uur bij ons banenzwemmen.
We startten elke ochtend met een kop koffie, thee en koek. Eerst even wakker worden en op kracht komen.

Dinsdag
Voor kinderen is er dinsdagmiddag was een waar schminck spektakel en een draaiorgel met muziek!

Woensdag
Tijdens de senioren ochtend, kwamen de ‘zingende badmutsen’ oud Hollandse liedjes zingen, terwijl de deelnemers trouw hun banen zwommen. De jongere generatie speelde ’s middags een Kinderbingo.

Donderdag
Op donderdagmiddag waren er weer activiteiten voor kinderen, waaronder de kinderdisco in het binnenbad. Buiten organiseerden we Oud Hollandse spelen.

Vrijdag
De laatste dag van de 51e Zwem4Daagse. Alle deelnemers werden feestelijk onthaald tijdens de Hollandse avond, met een Meet & Greet met de Sportbedrijf mascotte Dave. De medailles zijn uitgereikt en de avond werd gezamenlijk afgesloten.

Diploma

Kinderen en volwassenen kunnen deelnemen. Kinderen tot en met 12 jaar dienen in het bezit te zijn van een AB-diploma en zwemmen 250 meter per dag. Volwassenen zwemmen 500 meter per dag.

Corona update

Lees voor uw bezoek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.

Zwem4daagseTarief
Inschrijven niet meer mogelijk