Van 15 tot en met 19 juli is het zover! De 54e editie van de Zwem4Daagse van Deventer staat voor de deur. Een legendarisch evenement met lekker veel zwemmen en een spetterend activiteitenprogramma.

Doe jij ook mee? Maak vier dagen lang de schoolslag en verdien na afloop een medaille voor deze geweldige prestatie. Deelnemen kan individueel of gezellig samen met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s. Volwassenen trotseren iedere dag een afstand van zo’n 500 meter en kinderen zwemmen 250 meter per dag. Na het het banenzwemmen tijdens de Zwem4Daagse kun je aansluitend recreatief zwemmen in het buitenbad indien we geopend zijn.

Kun je een dag niet deelnemen, dan kun je op een andere dag een dubbele afstand zwemmen. Een zwemdiploma is vereist.

zwem4daagse

PROGRAMMA

Naast het banenzwemmen is er tijdens de Zwem4Daagse van alles te beleven. Naast de welbekende glijbaanrace komt er bijvoorbeeld een springkussen, zeephelling, speurtocht en stoepkrijtfeest! Ook zal Dave de Zwem4Daagse bezoeken en alle deelnemers komen aanmoedigen.

Een compleet overzicht met tijden wordt binnenkort gepubliceerd.

INSCHRIJVING

Je schrijft je online in voor de volledige Zwem4daagse. Je betaalt één bedrag en ontvangt één ticket, dat alle vijf dagen  één keer per dag toegang geeft bij de poortjes.

ANNULEREN

Je kunt jouw inschrijving niet ongedaan maken. Annuleren is niet mogelijk.

meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen.

Zwem4Daagse BorgelerbadTarief
Vroegboektarief (1 juni t/m 7 juli 2024)€ 12,20
Regulier tarief (8 t/m 16 juli 2024)€ 14,65
Toeschouwersticket vrijdag 19 juli 2024 (alleen aan de kassa)€ 2,95
Inschrijven voor de Zwem4Daagse is alleen online mogelijk.